Wie ben ik?

Ik ben Piet Vermeulen, zelfstandig professional in training & development. Vóór mijn zelfstandigheid werkte ik in loondienst bij uiteenlopende bedrijven en bureaus voor training en advies. Ik was o.a. opleidingsadviseur, training manager, trainer, accountmanager, consultant en projectmanager. Retail en Energie waren altijd branches waarin ik veel actief was en nog ben.

Alle deze lange en brede ervaring heeft me gevormd tot een allround professional. Ik heb een schat aan mensenkennis opgedaan, weet hoe organisaties werken en wat de uitdagingen zijn in het ontwikkelen van mens en organisatie. Ik heb geleerd om door te zetten en te relativeren, ontdekt wat de kracht van humor is en de waarde van respect, openheid en betrouwbaarheid. Kernwoorden in mijn manier van werken: no-nonsense, doelgericht, praktisch, partnership, respect en practice what you preach. ‘mensen doen niet wat je zegt, ze doen wat je doet’.

Ik woon met mijn gezin in een dorp onder de rook van Nijmegen. In mijn vrije tijd zit ik graag en veel op de racefiets of ga ik aan de wandel in de prachtige omgeving.

Neem contact met mij op